Minerální oční stíny Regina

Krásný úterní večer :)),

dnes mám pro Vás článek o minerálních očních stínech od Reginy, což je, podle mě, docela nepopulární značka kosmetiky. Známý je snad jen tradiční jelení lůj (tlustý, bílo-modrý).

Dostupnost této dekorativky také není nic moc, v Rossmanovi ani DM ji neseženete. Chce to fakt zkoušet hledat. Já jsem je objevila v drogerii Teta. Váhala jsem, co si koupit a nakonec vyhrály minerální stíny. Uvažuju ale ještě o tvářenkách, tak uvidíme, třeba nakonec přibudou do sbírky :)

No ale ke stínům. Je jich celkem asi 7 odstínů, já mám 4, které Vám ukážu.

Slibují: "stíny dodávají očním víčkům svěžest a dokonalý pocit perfektního nalíčení. Obsahují větší množství přírodní perleti a minerálních pigmentů než klasické stíny. Lze je použít za mokra i za sucha. Pokud při nanášení navlhčíte aplikátor, stín vytvoří efekt oční linky a lépe drží."  (zdroj)

Je pravda, že té perleti je tam opravdu hodně, všechny mají výrazný shimmer. Pigmentace je ucházející, alespoň v této cenové kategorii, stačí jedno přejetí štětcem a barvy je hodně. Práší jen minimálně. 

Jediná velká výtka je, že se po pár hodinách hodně slévají do čárek, ale s podkladovou bází je to v pohodě. Myslím, že za tu cenu (asi 60Kč) se určitě dají pořídit a jsem s nimi spokojená, i když je pravda, že výběr barev není až tak velký.

No a jaké odstíny mám já?

1. Kovově fialová - můj nejoblíbenější. Šedý stín s jemným fialovým odleskem. Hodně nevšední odstín. Mám ho ráda hlavně proto, že je jiný než všechny ostatní a jen těžko bych za něj hledala náhradu.


2. Zelená.Taková hooodně výrazná. Na fotkách to tak nevynikne, ale ve skutečnosti se hrozně blyští do zlata :)

3. a 4. Zlatavě béžová a hnědá - jdou krásně kombinovat spolu, proto je Vám dávám na fotce dohromady.

_________________________________________________________________________________


Tak a to jsou všechny odstíny, které od Reginy vlastním já. V nabídce je ještě modrá, růžová a šedá. Jak se Vám líbí? A jaké máte zkušenosti s Reginou? :)

13 komentářů:

  1. nikde jsem ji nikdy neviděla. ale díky tobě si zajdu do Tety. četla jsem dobré recenze na tvářenky, tak bych je chtěla vyzkoušet :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jojo to já taky... jsou zapečené a někde jsem četla, že dokonce srovnatelné s mýma oblíbenýma Bourjois :) Tak uvidíme :)

      Vymazat
  2. Ty první, kovově fialové, ach! Nádherné barvy a při nejbližší příležitosti si skočím do Tety:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ty mám nejradši ♥ :) ta barva je prostě fantastická :)

      Vymazat
  3. Tyjo, ty první vypadaj moc hezky! A i ten bronzový..

    OdpovědětVymazat
  4. Mě se líbí zelená a béžová, už z té fotky jde poznat, že stíny jsou krásně pigmentované...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to jsou :) a hlavně ta "kovově fialová" je prostě úplně jiná, netradiční...:)

      Vymazat
  5. tak ty první, ty se mi teda moc líbí!!

    OdpovědětVymazat
  6. Líbí se mi ty zelené, to je boží barva! Já vlastním hnědé a bohužel se mi totálně rozbily, když jsem je přenášela ke kamarádce :(

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý komentář. Mám z nich radost ♥