Bolavé, rozpraskané rty? Saloos je řešení! :)

S nástupem chladnějšího počasí se u mě začíná opět objevovat každoroční problém. Bolavé a rozpraskané rty. Proto musím mít všude s sebou balzám na rty. Ne každý je ale kvalitní a uleví od bolesti. Dnes bych Vám však ráda ukázala jeden, který funguje na 100% :)

Řeč je o přírodním bio balzámu Saloos, který slibuje zmiňované hojivé účinky díky extraktu z rakytníku řešetlákového. No a má také chránit rty před vznikem oparů a koutků.

Balení nejde nic vytknout. Myslím, že nemůže nikoho urazit. Otázka však je, jestli jste spíše zastánci kelímkových nebo tyčinkových balzámů. Já mám ráda oboje. Tyčinky jsou fajn, protože je můžu používat všude. Zatímco do kelímku nechci sahat rukama např. v MHD a podobně. Proto tento balzám využívám nejvíc doma.

Konzistence je tužší, nicméně pod prsty jakoby roztaje a roztírá se velmi pěkně. Navíc je ho v balení 19ml a mám pocit, že díky tuhosti vůbec neubývá. Myslím, že mi vydrží hodně dlouho.  

Vůně je také velmi příjemná. Přirovnala bych ji k bylinkové masti. V oficiálním popisu je však napsáno, že má vonět po růžích a vanilce.

A účinky? Naprosto fantastické. Balzám si poradí i s těmi nejbolavějšími, nejpopraskanějšími rty. Stačí dát silnou vrstvu na noc a ráno máte pocit, jakoby Vám pusu někdo vyměnil. Rty jsou vyživené, jemné a po bolesti není ani stopy. Určitě bude mým celoročním pomocníkem v péči o rty :)
Balzám Vám tedy můžu jedině doporučit a myslím, že je to určitě nejlepší pečující věc na rty, kterou jsem vyzkoušela. Pokud Vás bolavé rty trápí, určitě jej vyzkoušejte! 

Cena se pohybuje kolem 100Kč

Hodnocení: 10/10

Máte s ním zkušenosti? A jaký je Váš oblíbený balzám? :)

19 komentářů:

  1. Asi ho budu muset taky vyzkoušet, začínají se mi rty normálně loupat :(

    OdpovědětVymazat
  2. no tohle si už musím koupit, Saloosu naprosto věřím a tvé recenzi také. Suché rty mám také, bohužel, a bez balzámu jsem jako bez rukou :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Ten vypadá perfektně, zkušenosti s ním ještě nemám, ale Saloos obecně zbožňuji, tak se mu asi mrknu na zoubek:) Jen škoda, že není v tyčince.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím, že kdyby byl, hned by se zlomil, kvůli te tužší konzistenci. Takhle je to u tohoto balzámu lepší... :))

      Vymazat
  4. já mám zase v zimě problém s nehty, respektive s kůžičkou okolo a hlavně pod, strašně se mi dělají záděry :( asi zkusím ten jejich nehtový balzám, Saloos mám moc ráda

    OdpovědětVymazat
  5. určite si ho niekedy kupim bylinkove vone mi nevadia, viac krat som už o nom čitala vyzera fajin, ja mam rada všetky balzamy hlavne že su :)))

    OdpovědětVymazat
  6. Rozpraskané rty zrovna řeším. Tak už aspoň vím, co na to koupit :)

    OdpovědětVymazat
  7. Saloos má skvělé výrobky a opravdu věřím, že je tak skvělý. Od saloosu pár těchto věciček na ošetření vlastním, ale na rtíky ne :)) a teď rozpraskaností opravdu trpí tak asi už vím, po čem sáhnout.:)

    Blog Book of beauty

    OdpovědětVymazat
  8. Tento balzám mě nenadchl, ač mám Saloos ráda. Vazelínová konzistence mi nevyhovuje a na rty neměl žádný účinek :-( to co popisuješ zažívám s balzámem od značky A-derma z lékárny :-) ten je jakoby tající a ne mastný, ale hodně hydratující (snad to vyjadřuji dobře...)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo vím jak to myslíš... ale zaráží mě, že tento pro tebe neměl účinek :)

      Vymazat
  9. saloos mám jako kosmetiku moc ráda, na balzám musím tedy kouknout, protože zrovna na suché a rozpraskané rty dost trpím

    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  10. Ach ach, odrazuje mě na něm ten kelímek. Ani doma se mi nechce do něčeho takového sahat prsty a pak si natírat rty. Pro mě zlatá tyčinka.

    OdpovědětVymazat
  11. Na rty taky miluju balzám od Saloos, ovšem ne tenhle speciálně pro ně určený, ale klasický :)

    OdpovědětVymazat
  12. vyzerá veľmi dobre, len nemám rada to nepraktické balenie, keď si treba mastiť prsty:P

    dawnielicious.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  13. Balzám vypadá moc pěkně, bohužel s dlouhými nehty dávám přednost raději tyčinkové verzi :)
    Coffee with milk and two sugars

    OdpovědětVymazat
  14. Nemám s ním skúsenosti ale určite vyskúšam. :)
    Máš skvelý blog od teraz ta odoberám dúfam, že si pozrieš môj blog a ak sa ti bude páčiť začneš ho odoberať. :) http://my-secrets-and-dreams.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  15. Vypadá naprosto dokonale. Mám často bolavé, suché a rozpraskané rty, ale zatím jsem nenarazila na balzám, který by mi pomohl. Ale tenhle vypadá báječně. Můžu se zeptat, kde ho seženu?:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V drogériích :) Viděla jsem ho v DMku, Tetě.... nevím jestli ho má i Rossmann :) ale DM určitě... :)

      Vymazat
  16. velmi dobré je strašně jemný a má hnedka účinky:) a ta vůně:)

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý komentář. Mám z nich radost ♥