Paletka korektorů Dermacol

Dnes jsem pro Vás původně měla přichystaný jiný článek. Chtěla jsem Vám ukázat mé dnešní líčení, ale začal mě zlobit blogger. Nějak mi kazí fotky a na obličeji tvoří fleky, které ve skutečnosti nemám a ani na fotce v počítači nejsou. Stalo se Vám to někdy? A za jak dlouho to zmizelo?

Podíváme se tedy opět na recenzi a tentokrát o paletce korektorů Dermacol.


Paletka má klasické plastové balení, které se lehce otvírá. Takže žádné lámání nehtů nečekejte. :) Součástí je také latexový aplikátor, který se dá na korektory hezky použít. Nicméně pokud mám po ruce jiný štětec, používám raději jej, případně také prsty.

Najdeme tu:
  • Zelený korektor - neutralizuje červené skvrny. Přiznám se, že právě on je jeden z hlavních důvodů, proč jsem si vlastně paletku pořizovala. Takový v mé sbírce chyběl a zrovna se mi hodil. A žádný, co by se prodával samostatně, jsem v drogerii nenašla.
  • Žlutý korektor - na kruhy pod očima. Určitě je fajn, nicméně mému oblíbenému Yves Saint Laurent Touche Eclat se prostě nevyrovná. I když Dermacol má daleko vyšší krytí, takže někomu, kdo hodně trpí právě na kruhy pod očima by mohl vyhovovat víc.
  • Béžový korektor - sjednocující. Sice ve skutečnosti není až tak tmavý, jako působí na fotce, ale i tak je to moc. Pro mě, jako pro bledulku, absolutně nevyužitelný.
  • Rozjasňovač. Musím se přiznat, že s výrobky tohoto typu, jako tvářenky a rozjasňovače, v jiné formě než pudrové moc nekamarádím. Tím však rozhodně neříkám, že je špatný. Svůj účel určitě splní víc než dobře. Jde spíš o to, co Vám vyhovuje.

Obecně bych řekla, že korektory nevysušují ani nezvýrazňují suchá místa. Jen mi přijde škoda, že z ní využívám vlastně jen 2 produkty. Myslím, že kdyby byl místo toho béžového korektoru, radši nějaký do růžova, byl by to lepší a univerzálnější tah.

Krytí je velmi dobré. Stačí silnejší vrstva a máte opravdu intenzivní odstín, který už stačí jen přepudrovat. Zakryje určitě i větší nedokonalosti. Nicméně je potřeba také opatrnější zacházení, aby na pleti nevznikla úplně nepřirozená maska.


Paletku Vám doporučím, jen pokud se spokojíte s tím, že s největší pravděpodobností nevyužijete všechny produkty, aspoň ten sjednocující asi určitě ne. 

Cena: kolem 160Kč

Hodnocení: 5/10 (to je asi spravedlivé, když jí využívám půlku) 

Co vy a tato paletka? Máte s ní zkušenosti?

18 komentářů:

  1. koukala jsem na ni v eshopu dermacolu, ale korektorů teď mám dost a rozjasňovače mám také radši sypké- ne tekuté

    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to je docela zklamání :( Pořád jsem po ní pokukovala.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale ona je jako dobrá! :) Jen mi jeden korektor nesedí barevně. A rozjasňovač, jak píšu, mám rada pudrový. Ale není to tím, že by byl špatný! :)

      Vymazat
  3. to s fotkami robí aj mne, a dosť ma to už vytáča! takisto mi mení kvalitu a mám ich ako keby také začiernené, začmudené...ak by teda niekto vedel čo to, budem rada :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě taky :( To líčení je takto nezveřejnitelné! Jak dlouho Ti to dělá?

      Vymazat
    2. presne..tiež som niektoré fotky nemohla zverejniť...robilo mi to asi pred mesiacom, potom to prestalo, a teraz pri pridávaní posledného líčenia to bolo zase...neviem čo to...

      Vymazat
  4. Hmm, podobná paletka by se určitě šikla:-). Já si nedávno pořizovala zelený korektor čistě na začervenalá místa, ale taková paletka může být vážně moc fajn, jen si říkám jestli se investice do ní vyplatí no:-(.
    Glamour and Beauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Právě... to je otázka. Ale já ji kupovala v akci za nějakých 120Kč, takže to bylo fajn. A jakou značku sis pořídila ten korektor? :)

      Vymazat
  5. Teda nevím, která středoevropanka by využila ten hnědý korektor:D Jinak se paletka zdá dobrá, jen tomu rozjasňovači moc nevěřím... Asi bych do ní ale kvůli její polovině nešla.

    kissabee.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Chtěla jsem ho zkusit ale myslím, že to buď odložím nebo úplně zavrhnu.

    OdpovědětVymazat
  7. Wow, teda ... tento korektor vidím prvně a musím tedy říct, že takhle vzhledově vypadá moc fajn! Podle toho co tu píšeš, popřemýšlím o něm.:)

    Blog The ϐook of ϐeauty

    OdpovědětVymazat
  8. Paletka vypadá pěkně :) Já zatím používám tyčinku od oriflame, která je způli zelená a způli pleťová :)
    Coffee with milk and two sugars

    OdpovědětVymazat
  9. Paletku bych si pořídila, kdyby byla menší cena, já bych z ní chtěla hlavně jen ten rozjasňovač:D Nemáš typ, jaký rozjasňovač se dá sehnat v drogérce?

    OdpovědětVymazat
  10. Já bych pravděpodobně využila jen tu zelenou část. Tu bych jako uvítala :). Nevím proč v drogériích tyhle zelené korektory vůbec nejsou. Vždyť na tom nemůže být výrobně nic tak složitého. A mně by přitom stačil zrovna nějaký obyčejný.

    OdpovědětVymazat
  11. Mám jí doma, taky jsem si myslela. že využiju jen zelenou část, ale využívám všechny čtyři. Jsem bledulka a i hnědý korektor mi na pleti uplně zmizí, ale kreje:)

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý komentář. Mám z nich radost ♥