Make-up Bourjois healthy mix N°51

Legendární make-up healthy mix od značky Bourjois jsem chtěla vyzkoušet už dlouho. Bohužel se mi však stále nedařilo sehnat nejsvětlejší odstín č. 51. Proto jsem byla opravdu ráda, když jsem na výletě v Praze narazila na poslední kousek. Vyloženě na mě čekal, a to v inovované verzi helathy glow & flawless complexion. :)) 


Make-up má klasické, jednoduché balení doplněné pumpičkou, kterou u make-upů opravdu ocením. Fajn je také lahvička z průhledného skla, kde vidíte jak MU ubývá.

Odstín č. 51 Light Vanilla je opravdu krásně světloučký a troufám si říct, že sedne i porcelánovějším bledulkám. Podtón má jen mírně do žluta, spíš je neutrální. No a měl by být také rozjasňující, což mi ale nějak nepřijde.

Konzistence make-upu je tekutější, ale nesteče po ruce jako třeba Rimmel Match perfection, který zná většina z nás. Krycí schopnost je střední a přesně taková mi vyhovuje. Neudělá na pleti nepřirozenou masku, ale zároveň pleť krásně sjednotí, případně zakryje lehké nedokonalosti. Nezalézá mi do pórů ani vrásek a celkově je nádherně přirozený. Je lehce hydratační, pleť po něm není vysušená a také oceňuji, že se po něm má smíšená pleť neleskne. Myslím, že díky tomu, že má matný finish, by mohl vyhovovat i mastnější pleti. Navíc má i skvělou výdrž. Bez báze vydrží v pohodě celý den.

Plusem je pro mě také krásná ovocná vůně. Je poměrně výrazná a cítím ji ještě delší dobu po nanesení make-upu, což ale může někomu vadit a pokud nemáte rády sladké vůně, raději make-up nekupujte.




Za mě Vám make-up určitě doporučuji a myslím, že je to jeden z nejlepších, které jsem vyzkoušela.

Cena se pohybuje kolem 300Kč za 30ml.

Hodnocení: 9/10

Vlastníte tento make-up? Jste s ním spokojené? :)
Mějte se krásně! :)

19 komentářů:

  1. Po rozetření vypadá opravdu krásně! myslím, že by se mi s ním dělalo moc dobře :)

    OdpovědětVymazat
  2. Už jsem se na něj dívala, ale dříve jsem si nějak nehledala recenze, tak jsem ho tam nechala... Teď si začínám škubat vlasy a asi si pro něj přecejen zajedu. :D

    OdpovědětVymazat
  3. Já mám celkově ty makeupy od Bourjois ráda, ale kupodivu ač jsem hodně bledá, tak mi spíš sedí odstín 52, který má asi spíš růžovější podtón, tmavost odstínu se mi zdá stejná jako u 51.

    Maru UltimateChic

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No když mrknu na swatch TADY, tak mi to ani nepřijde :) 51 mi krásně sedí... :)

      Vymazat
  4. je fajn, že je v nabídce i tak světlý odstín, to je pro mě skvělá zpráva :)))

    OdpovědětVymazat
  5. tento makeup mě láká už strašně dlouho, ségra ho měla a byla taky moc spokojená
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  6. Chtěla jsem psát, jak pořád váhám, jestli si ho koupit... a koukám, že nejsem jediná... :D Aktuálně spotřebovávám už druhou lahvičku Rimmel Match perfection.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem měla 2x Rimmel Match Perfection.... a myslím, že Bourjois je mnohem lepší :)

      Vymazat
    2. Už jsem rozhodnutá, že ho zkusím, akorát čekám, abych ho měla za odměnu, až opravím teoretickou část k diplomce... našla jsem si e-shop, kde ho mají v odstínu 51 za 245,-. Mamka si chce přidat k objednávce zubní kartáčky, tak už začíná být nervózní, kdy to objednám... :D

      Vymazat
  7. Taky už dlouho pokukuji po tomto MU, ale taky nemůžu sehnat ten nejsvětlejší :D ale vypadá fakt slibně :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Objednávala jsem tady: http://www.drogeriehaus.cz/tekute-make-upy/bourjois-paris-healthy-mix-foundation-tekuty-make-up-ruzne-odstiny-30-ml-2/

      Vymazat
  8. hmm no mne je tmavy :( stale hladam naozaj svetly make up

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tohle je nejsvětlejší mu, jaký jsem měla :) Tak na něj zkus aspoň mrknout... :)

      Vymazat
    2. ja viem mne dali vzorku v parfumerke a aj tak mi je tmavy

      Vymazat
    3. Aha :) tak to jo... to musíš být teda hoooodně bílá :)

      Vymazat
    4. Tady jsem viděla, že Rimmel se dá v zahraničí sehnat o odstín světlejší, než se prodává tady.

      http://web.stagram.com/p/709416421486355492_49845376

      Vymazat
  9. Mozem sa spytat aky typ pleti mas ? Ja mam zmiesanu az mastnu a v poslednej dobe zmiesanu az suchu . Uz dlhsie pozeram po tomto makeupe ale neviem sa rozhodnut. Mam flower perfection ale ten mi na tvari vytvara masku a dokonca odtien je celkom dost do oranzova. Inak vydrz ma super a aj matny finish vydrzi dlho.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Víš, možná kdyby sis tu recenzi přečetla, tak se neptáš... :)) Mám pleť smíšenou, teď spíš se suššími místy, s příchodem teplejšího počasí se začíná mastit...

      Vymazat
  10. já o něm furt čtu, i ten odstín by mi asi sedl, ale jak píšeš o té vůni, tak to by se mi nelíbilo. mně osobně moc vońavá dekorativka nevyhovuje, kor když to je cítit ještě nějakou dobu potom :(

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý komentář. Mám z nich radost ♥