Saloos sprchový olej Intimia

O čem dnes bude řeč? O tom, čím začínám i končím každý den. Je to sprcha, ve které bych se neobešla bez voňavého sprchového gelu a také něčeho pro intimní hygienu. No a posledních pár týdnů mi dělá milou společnost sprchový olej Intimia od mé oblíbené značky Saloos.


Musím říct, že je to vůbec první olej do sprchy, který jsem vyzkoušela. Proto jsem na něj byla zvědavá. 

První věc, která mi přišla zvláštní - mýt se něčím co vůbec nepění - bude to fungovat? A umyje to pořádně? Odpověď zní jednoznačně ANO. Je to jen o zvyku a za nějaké dva dny používání si vlastně ani nevzpomenete, že běžný intimní gel pění. Kromě umytí však tento olej slibuje také příznivé účinky při vaginálních a močových potížích. Já musím říct, že mě občas trápí suchá kůže v oblasti třísel a natírat se TAM tělovým mlékem mi přijde jednoduše divné, proto jsem byla ráda, že tento problém olej vyřešil. Pokožka je totiž po jeho použití opravdu vyživená a není vůůůbec suchá. To je pro mě asi největší plus a díky této vlastností jsem si olej prostě zamilovala! Palec nahoru dávám také za vůní, která je bylinkovo - sladká, moc příjemná. Obecně musím říct, že jsem u Saloosu ještě nenašla produkt, který by nevoněl příjemně.

Lahvička je tentokrát z tvrdého plastu, což je do sprchy určitě praktičtější než sklo. Balení obsahuje 125 ml, není příliš velké, ale oleje stačí opravdu pár kapek. S čímž ale souvisí jediné mínus, a to hrdlo lahvičky. Ono totiž vylít z něj jen pár kapek je opravdu poněkud náročné a vždycky se mi vylilo zbytečně moc. Proto jsem si olej přelila do nádobky s pumpičkou a je všechno v pořádku. :)


Olej Vám tedy můžu jedině doporučit! :)

Cena se pohybuje kolem 100 Kč za 125 ml.

Hodnocení: 9/10

Co Vy a sprchové oleje? Zkoušeli jste nějaký? :)

8 komentářů:

  1. Až mi dojde můj gel na intimní hygienu, plánuji si pořídit právě tento olej :-) Četla jsem na něj už několik pozitivních recenzí a vážně se mi líbí.

    OdpovědětVymazat
  2. Mám ten stejný, kupuji ho už asi 2 roky a jsem s ním moc spokojená :)

    OdpovědětVymazat
  3. Jani určite vyskúšaj aj ich klasické sprchové oleje....sú tiež výborné...a ja už musím konečne kúpiť túto Intimiu....vždy na ňu v Dmku zabudnem....

    OdpovědětVymazat
  4. Já ho určitě ráda vyzkouším :) hodně mě to láká, jinak co se týče této "mycí" rutiny tak já už se bez těhlech mýdel na intimní místa neobejdu :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tiež mám tento olej a som nesmierne spokojná..:) Vždy ma trápili rôzne gynekologické nepríjemnosti (zhoršená imunita) a tento olej mi naozaj pomáha... Síce to široké hrdlo je hrozné-pumpička by bola ideál, ale odpúšťam..
    filozofiaženskejkrásy

    OdpovědětVymazat
  6. jejich sprchové oleje mám moc ráda :) to samé SO od Hadka, teď mám šalvějový a ten je úžasný, je proti pocení a na akné a fakt funguje

    OdpovědětVymazat
  7. Tento olej si kupuji pravidelně už dlouho a jediný problém jsem měla právě se způsobem dávkování z hrdla lahvičky. S přelitím do nádoby s pumpičkou je to bezva nápad :-) Že mě to nenapadlo........

    OdpovědětVymazat
  8. Mě oleje na sprchování i do koupele hodně vyhovují, krásně pokožku hydratují.

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý komentář. Mám z nich radost ♥