TAG: 9 VĚCÍ DO 100KČ

Sluníčko svítí, obloha je modrá, ideální čas vyrazit někam ven. Ještě než se někam vypravíte, jsem pro vás připravila článek na téma 9 věcí do 100 Kč. Myslím, že tag je to velice oblíbený, protože každá z nás sleduje na výrobcích také cenu a všechny máme radost, když se nám podaří získat nějaký super kousek za dobrou kačku.

A co jsem vybrala jako své favority já? :)

1. Rozjasňovač Essence Sun Kissed
Bohužel, šlo o limitovanou edici, takže už ji seženete tak maximálně v nějakých výprodejích. Nicméně pokud by se Vám ještě poštěstilo, rozjasňovač můžu rozhodně doporučit. Dokáže docílit hezkého, přirozeného efektu. Ve skutečnosti není tolik třpytivý, jako vypadá v obalu a zlatá varianta mi rozhodně příjde na léto super! :) Cena: cca 70Kč



2. Tužky na oči Gabriella Salvete
Věc, ve které bych se v kosmetické tašce neobešla, je rozhodně tužka na oči. Nosím je denně a mezi mé nejoblíbenější patří právě tužky od GS. Nejradši mám zelenou Automatic eyeliner č.14 a dále krásnou studenou, metalickou barvu Metalic eyeliner č.1. Obě tužky jsou krásně měkké, hezky pigmentované, dobře drží na svém místě a nerozmazávají se. Plusem je pro mě také praktické balení, ze kterého se tužka otáčením vysunuje, takže se nemusí ořezávat. A cena? Tak nějak kolem 70Kč! :)

3. Bezbarvý lak na nehty Miss Sporty
I přesto, že značku Miss Sporty moc nemusím, našla jsem si v ní pár oblíbenců. Jedním z nich je bezbarvý lak na nehty Glossy Tech. Jak už název napovída, jde o ultra leský top coat a právě takové mám rada. Výhodou je také, že velmi rychle zasychá. Cena v regálu se pohybovala kolem 40Kč, nicméně jsem si všimla, že v současné době jsou laky ve výprodejových košíčcích v Rossmanu za 20Kč, takže jsem se zásobila. :)

 
4. Dlouhotrvající rtěnky od Essence
Byla na ně spousta recenzí a musím říct, že dost rozporuplných. Někdo je miluje, někdo nenávidí. Já jsem si rtěnky celkem oblíbila. Nemůžu říct, že by to byly nejlepší rtěnky na světě, to ne, ale v dané cenové kategorii jsou fajn. Nevysušují, mají velký výběr odstínů, které jsou opravdu intenzivní. Výdrž rtěnek je naprosto průměrná. Cena: 59Kč.




5. Konturky Essence
A protože k výraznější rtěnce je potřeba konturku, mám pro Vás typ také na ně. Ještě chvíli zůstaneme u značky Essence. Konturky jsou opravdu super. Krásně měkké, hezky pigmentované. Opět na výběr velká škála odstínů. A cena? Naprosto bezkonkurenční - 20Kč! :)

6. Pudr Rimmel Stay Matte
Asi netřeba představovat. Jeden z nejznámějších a nejoblíbenějších pudrů. Psala jsem o něm i samostatnou recenzi, kde jsem jej srovnávala s pudrem NYC - klik. U ceny si nejsem úplně jistá, jestli se přesně do té stovky vejde, ale na netu jsem ho našla za 90Kč, takže budu doufat, že ano. :)


7. Tvářenka Catrice Une, Deux, Trois
Opět limitka, ale poslední, slibujiiii. Tuhle tvářenku jsem sem prostě musela zařadit. Odstín C03 Meet Pinky je matný, jako všechny varianty z limitky a je to hodně výrazná, jedovatá růžová. Je mega pigmentovaná, takže je potřeba zacházet s ní opatrně, protože vzhled ala Marfuša se s ní dosáhne velmi lehce. Myslím, že stála přesně 100Kč.

8. Mono stíny Gabriella Salvete
Už o nich také byla řeč v samostatném článku - klik. Takže pokud si na něj ještě vzpomínáte, možná víte, že hnědou variantu jsem si zamilovala. Nechci se opakovat, ale opět krásná pigmentace, máslovitá konzistence a fajn výdrž. A to vše za 79Kč.



9. Gelové linky a zkosený štětec Essence
Nevím, jesli jsou linky ještě v prodeji v drogeriích, ale na netu jsem je našla. Každopádně mi přijdou super, protože se mi s nimi dobře manipuluje a fajn drží. Štěteček, který je na ně určený, je krásně tenounký, takže se s nim linka kreslí hezky. Mimo to se dá v pohodě využít na dokreslení obočí! Cena linek kolem 80Kč a štěteček za 40Kč.


Tak a to je všechno. Možná si říkáte, proč jsem do tagu zařadila jen devět věcí, když všude jinde bylo deset. Je to proto, že bych byla ráda, kdybyste mi tu poslední věc poradily Vy! :) Co patří mezi Vaše favority v nižší cenové kategorii? Budu se těšit na Vaše typy v komentářích.


Mějte se krásně! :)

17 komentářů:

  1. Rúže a kontúrky od Essence tiež používam a mne veľmi vyhovujú oba produkty. Rovnako aj púder od Rimmelu. Ďakujem za tip na lak na nechty :) A poradiť 10. vec neviem celkom presne, lebo ceny kozmetiky sa o niečo líšia na Slovensku a v Čechách. Ale tak napr. laky Rimmel 60 Seconds sú fayn a tie vychádzajú tak okolo 1,99 €

    OdpovědětVymazat
  2. Tenhle TAG zbožňuju, je v něm vždycky tolik inspirace :) Já ti můžu poradit řasenku - Miss Sporty (taky tuto značku jinak moc nemusím) Studio Lash, růžová verze. Je vážně pecková, dokonce trumfla i moji oblíbenou colossalku :)
    - Elma

    OdpovědětVymazat
  3. mně napadá Catrice Camouflage korektor a Miss Sporty žlutá řasenka. ještě možná Catrice voděodolný pudr, ale u toho si nejsem jistá, jestli nestojí něco málo přes stovku. každopádně deset věcí bych asi neposkládala :D

    OdpovědětVymazat
  4. Dobré věci tady máš, tužky GS vypadají dobře, netušila jsem, že mají takové fajn odstíny a rtěnky Essence se mi líbí, zatím nemám žádnou

    OdpovědětVymazat
  5. konturku Essence jsem si koupila na zkoušku a používám místo rtěnky a je vážně super :) hezky matná a dlouho vydrží. já bych mohla doporučit třeba gel na obočí od Catrice (stojí asi 80-90,-) nebo tvářenky od Coloramy (cca 40-60,- ? nejsem si jistá, ale často v akci 1+1), mám takovou pěkně zářivou růžovou s hezkým leskem, takže slouží i jako rozjasňovač.

    OdpovědětVymazat
  6. Rúže Essence, tieto nové sú naozaj skvelé! Takisto používam aj kontúrky od nich a chystám sa na lícenky od Catrice. Na druhej strane gélové očné linky od Essence ma veľmi sklamali...
    LIPSTICKS JUNGLE

    OdpovědětVymazat
  7. Tužky na oči od GS mám moc ráda :)) ta vysunovací černá je fajn :) !
    Jinak máš nádherné odstíny rtěnek od Essence, musím se po nich podívat :)

    OdpovědětVymazat
  8. Tenhle rozjasňovač mám ještě z minulého roku, ale neumím ho používat :D

    Tak si to patlám jako stíny :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Tiene GS sú naozaj skvelé. Tento odtieň mám a je to perfektný univerzálny tienik..:)
    filozofiaženskejkrásy

    OdpovědětVymazat
  10. Taky bych tady zařadila Catrice Camouflage korektor, ten je prostě skvely! :-)

    OdpovědětVymazat
  11. Skvělý TAG! :-) Taky si občas něco vyhrabu u Essence, S-she a dalších levnějších značek:))).

    OdpovědětVymazat
  12. Pudr a linky jsou skvělé! :)
    Super článek!

    OdpovědětVymazat
  13. Pudr od Rimmelu stojí v DM okolo 120-130 kč, ale často mi na něho chodí 50% sleva.. pak ho beru ihned! :)

    OdpovědětVymazat
  14. Ty dlouhotrvající rtěnky od Essence jsou perfektní, mám je dokonce ve stejných odstínech, takže je rozhodně vřele doporučuji. Stejně jako ty gelové linky :) A i ten pudr od Rimmelu mám poněkolikáté :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/06/spotrebovano-kveten-2014.html

    OdpovědětVymazat
  15. aj ja mám ten púder a je úžasný. už dlho som rozmýšľala že si zaobstarám nejaké ceruzky na pery takže skúsim tie čo ty lebo vyzerajú senzačne..

    pls follow me:
    http://anahjalliyah.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  16. Tak pudr a oční linky jsem vyzkoušela i já, zbytek výrobků neznám :-) Takže díky za nové tipy.

    OdpovědětVymazat
  17. ten ruz essence je krasne syty, asi zbehnem zajtra do dm(o;

    gomistories

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý komentář. Mám z nich radost ♥