PŘIPRAVENA NA LÉTO S VICHY

Asi všichni víme, že v létě je velmi důležitá ochrana před sluníčkem, bez které například já na slunce nevycházím. Jednak proto, že se hned spálím a také proto, že si myslím, že paprsky pokožce škodí a ta pak hodně rychle stárne a tvoří se vrásky. Proto jsem Vám dnes chtěla ukázat mého pomocníka, který mě chrání v horkých letních dnech a tím je opalovací sprej od Vichy z řady Capital Soleil. :))


Sprej mám s ochranným faktorem SPF 30 a ještě se vyrábí jedna verze se SPF 50. Kdybych si jej vybírala sama, asi bych šla spíše do vyššího faktoru, ale na srazu blogerek s Vichy (klik) nám byla poskytnuta k vyzkoušení "třicítka". Takže jsem ráda, že jsem vyzkoušela alespoň ji. :)

Největší plus "opalováku" je jednoznačně v aplikaci. Díky ní jsem si sprej moc oblíbila. Je jednoduchá, sprej stačí na pokožku stříknout z přiměřené vzdálenosti a vytvoří hezky rovnoměrnou vrstvu, kterou už stačí jen jemně rozetřít prsty. Je absolutně neviditelný a vytváří sametový finish. Rozhodně je to daleko pohodlnější než všechny opalovací krémy, které většinou tvoří bílé stopy. V popisu spreje je, že není vhodné jej stříkat přímo na obličej. Nejsem si úplně jistá, proč, ale myslím, že je to z toho důvodu, aby nedošlo ke vniknutí do očí. Myslím, že když si na to dáte pozor, nemusíte se ani aplikace na obličej bát. Aspoň já jsem sprej použila několikrát i na obličej a všechno bylo v pořádku. :)) A navíc mě na citlivé pleti ani nepálil ani nijak nedráždil! :)

No a pro spousty z Vás by mohlo být také plus, že sprej neobsahuje ethanol ani parabeny a určitě je také super, že je voděodolný. I když se přiznám, že to ještě nemám až tak úplně ozkoušené.

Složení je na dvou fotkách, protože balení je hodně oválné, a tak to nešlo vyfotit najednou. :)

Sprej Vám tedy můžu jednoznačně doporučit, hlavně díky snadné aplikaci! :)

Cena se pohybuje kolem 490Kč za 200 ml.
Hodnocení: 8/10

Co Vy a opalovací spreje? Který je Váš oblíbený?


Máte zkušenosti s tímto sprejem od Vichy?


Mějte se krásně! :)





8 komentářů:

  1. Já právě ted řešila, co za faktor s sebou k moři a přítel měl hroznou srandu z toho, že se s tim nepatlám a beru 20 a 16 a všichni ostatní vždy 40 :D Tohle Vichy vypadá super.
    Giveaway

    OdpovědětVymazat
  2. Tenhle sprej vypadá hodně dobře!:) Nejvíce mě zaujala jeho aplikace, ve spreji je to jednodušší a praktičtější!:) Urřitě se po něm podívám:)!

    OdpovědětVymazat
  3. Zbožňujem opaľovacie spreje, človek sa nezašpiní, nič mu nevytečie,všetko je super:)

    dawnielicious.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  4. S opalovacím sprejem Vichy nemám zkušenost, ale můj oblíbený je Avene.

    http://missalexy.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Tak o tomhle spreji slyším poprvé, ale vypadá super :)

    OdpovědětVymazat
  6. Tiež som o ňom ešte nepočula ale rada by som vyskúšala :)

    OdpovědětVymazat
  7. No úprimne ja sa moc nenatieram lebo mám pigment hlboko v koži takže aj kebyže sa slním tak ma asi nikdy neopáli :D ... Dar aj prekliatie :D :...

    http://lovelybeautybook.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý komentář. Mám z nich radost ♥