JAK NA HEZKÉ ŘASY

Příspěvky s líčením jsou u mě na blogu velice oblíbené a vždy se pod nimi objeví spousta komentářů, které mi chválí řasy. Proto jsem vám dnes chtěla představit mého pomocníka v péči o ně. Jedná se o 100% za studena lisovaný ricinový olej od Saloosu, který je navíc v bio kvalitě. :)


Zajímavostí je, že olej se vyrábí z rostliny skočce nebo-li ricinovníku, která v semenech obsahuje velice prudký jed, jeden z nejjedovatějších vůbec. Lisováním za studena, přefiltrováním a tepelnou úpravou se všechny jedovaté látky odstraní a vznikne olej s unikátními vlastnostmi, který má velice příznivé účinky na řasy. Já si s ním potírám řasy seshora řasenkovým kartáčkem každý večer, před spaním. A můžu potvrdit, že účinky jsou super a myslím, že už po 14 dnech pravidelného používání pocítíte rozdíl. Hlavně v tom, že jsou řasy výrazně pevnější a kvalitnější. Nejsem si jistá, zda olej ovlivňuje i hustotu, protože mám štěstí na celkem husté a dlouhé řasy od přírody. Ale pokud stojíte o kvalitnější a pevnější řasy tak určitě doporučuji vyzkoušení oleje. Je bez parfemace, konzistencí je hustší a aplikace je velice jednoduchá. Jen pozor, neměl by přijít do očí! :)

Cena se pohybuje kolem 70Kč za 50ml. Vydrží opravdu dlouho.



Tímto bych ráda poděkovala zastoupení firmy Saloos za poskytnutí oleje k recenzi.

Vyzkoušeli jste ricinový olej nebo se na to teprve chystáte? :)

Mějte se krásně!




7 komentářů:

  1. Ricinový olej jsem začala taky používat, a nevím jestli jsem si to vsugerovala, ale připadá mi že mám řasy delší. Sice je mám pořád slabý, řídký a světlý, ale aspoň o trošku delší :D Tak budu mazat dál a uvidím, jestli tam ještě nějaký rozdíl bude :)

    OdpovědětVymazat
  2. Dlouho o nějakém uvažuju, tak už vím, po kterém sáhnu ;) Díky za tip!

    OdpovědětVymazat
  3. mám ho a používám, jen mi chvilku trvalo zvyknou si na jeho konzistenci, která je skoro až gelová a ne vyloženě tekutě olejová :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj,
    můžu se zeptat, jak docílíš takového natočení řas? To ti vždycky na každé fotce závidím... :-)
    Klára

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj,
      to mám právě dáno od přírody, protože krom řasenky nic nepoužïvám.... :-)

      Vymazat
  5. Jaj, no ty máš nádherné řasy.. Děkuji za tip, určitě vyzkouším!

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý komentář. Mám z nich radost ♥