M.A.C GEL NA OBOČÍ

V loňském roce přišla značka M.A.C s nabídkou gelů na obočí "Pro longwear waterproof brow set". A protože gel na obočí je pro mě must-have, musela jsem hned jeden vyzkoušet. Hodně se mi líbí, že je v nabídce široká škála odstínů, konkrétně 6, takže myslím, že svůj odstín najde opravdu každý. Já jsem se při vybíraní rozhodovala mezi tmavě hnědými gely. Nebyla jsem si jistá, který si vzít, a tak jsem se ptala paní v obchodě o radu, načež jsem dostala odpověď: "No já nevím, to záleží na Vás"... Jistě chápete, že jsem hned měla jasno. :-D Nakonec jsem odešla s nejtmavším odstínem "Brown ebony".





Široký výběr odstínů.
Můj odstín - brown ebony má hodně studený podtón, což potřebuji a špatně se takový hledá. 
Malý, přesný kartáček.
100% voděodolnost.
Celodenní výdrž.
Obočí krásně zafixuje a to se celý den nehne.
Výborný poměr cena/výkon.

Když byla lahvička nová, nabíral štěteček hodně barvy a musel se před aplikací několikrát otřít o hranu.


Jak asi vyplývá z celkového hodnocení plusů a mínusů, jsem z gelu absolutně nadšená a nedám ho už z ruky. Je úplně skvělý a můžu vám jej doporučit všemi deseti. :) Cena gelu je 460Kč za 5g, což je podle mě super. Když to srovnám například s tolik oblíbeným Benefitem, tak toho jsou jenom 3g za nějakých 800? 



Máte s gely od M.A.C zkušenosti? Jaký je váš oblíbený gel na obočí? :)

Mějte se krásně!





3 komentáře:

  1. vau ak je naozaj vodeodolný že 100¨% tak to je teda ten moj pravy hlavne to ma zaujíma pri týchto géloch pretože ja si musím obočie kresliť uplne cele keďže sami tam nachádzaju dokopy tri chlpky:-D

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám také odstín Ebony, ale od jiné značky.. Jako vypadá dost dobře, já na tyhle produkty nejsem, přijde mi to takové divné, mám radši stíny, těmi přeci jen to obočí více vyplním. Ale pokud bych měla zkusit, tak bych do něj šla, páč vypadá fakt dobře.

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý komentář. Mám z nich radost ♥