THE BALM BAHAMA MAMA

Už je to nějaký ten pátek zpět, kdy jsem objevila kouzlo konturování. Je to super trik k optickému zúžení obličeje nebo nosu a proto jsem si konturování velmi oblíbila a baví mě. I když se mám samozřejmě ještě hodně co učit. Myslím, že důležité je vybrat si dobrý konturovací pudr. A právě dnes vám jeden takový ukážu, konkrétně od americké značky The Balm, bronzer Bahama Mama.


Krásný design obalu.
Uvnitř malé, praktické zrcátko.
Nádherný, přirozený odstín.
Matný finish.
Dobrá pigmentace.
Celodenní výdrž.
Krásný také jako oční stíny!

Obal není příliš bytelný a měla bych strach si bronzer brát na cesty.
Vyšší cena.

Bronzer seženete například na oficiálních stránkách thebalm.cz, kde stojí 499Kč. Balení obsahuje 7,08 g produktu, ale musím říct, že vůbec neubývá, protože ho opravdu stačí troška. Já jej můžu určitě doporučit hlavně díky krásnému, přirozenému odstínu, který není do oranžova, jak to bývá u některých bronzerů zvykem.




Máte s bronzerem zkušenosti? Jaký bronzer je váš oblíbený? :)

Mějte se krásně!





7 komentářů:

  1. Pokud tě konturování začalo bavit, tak určitě musíš mít tuhle paletku! Ještě levnější než theBalm a kvalitou srovnatelná :)
    http://little-cosmetic-corner.blogspot.cz/2015/11/rychlorecenze-makeup-revolution-ultra.html

    OdpovědětVymazat
  2. Bronzer mám už téměř rok a je skvělý. Však mi už taky pomalu dochází. Momentálně ho ale v oblíbenosti vystřídal Chocolate Soleil od Too Faced :)

    Radu

    OdpovědětVymazat
  3. Na Bahama mama už mám zálusk od října, musím si ho přidat na svůj seznam pro ježíška, tak doufám, že mi Ježíšek udělá radost a nezapomene na něj :)

    OdpovědětVymazat
  4. Bahama Mama je skvely bronzer, mam ho od Vianoc a použivam ho stále :-)
    Patty

    OdpovědětVymazat
  5. Díky za doporučení. Já mám od the balm pouze rozjasnovač a to z jednoho jediného důvodu, nemám ráda papírové obaly. Zejména, pokud je produkt dražší, nevím, prostě mi to vadí.. Ale je krásný, možná se někdy rozhoupu koupit od té značky něco dalšího a určitě bych ráda zkusila právě bronzer..
    Já mám teď moc ráda od Artdeco:)

    OdpovědětVymazat
  6. Ja som začala kontúrovať tiež len nedávno a kúpila som si taký lacnejší bronzer od Rimmel, ktorý je ale výborný. Dobre pigmentovaný. Odporúčam :)
    Inak od theBalm som mala 2 produkty, púder Sexy Mama a lícenku Hot Mama. Obaly sú dosť pevné, oba so mnou veľa cestovali a nebol žiadny problém :)

    Owl Heaven

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý komentář. Mám z nich radost ♥