W7 YUMMY EYES (zapečený mono-stín)

Pamatujete ještě, jak jsem Vám na facebooku říkala, že jsem v Itálii narazila na obchůdek s kosmetikou W7? Docela mě to překvapilo, protože právě v Itálii bych tuhle britskou značku nečekala. Prodejnu jsem samozřejmě celou prošmejdila a koupila si pár drobnůstek. No a jednou z nich byl zapečený oční stín Yummy Eyes, který mi připomněl stíny značky Bourjois, a tak jsem byla zvědavá, jestli bude ve stejné kvalitě. Navíc mám pocit, že jsem zapečené stíny W7 nikde u nás na e-shopech neviděla. Pokud někde jsou, dejte vědět. :)


Balení je klasické plastové. Trošku obtížněji se otevírá, takže je potřeba dávat pozor na nehtíky, ale jinak s ním nemám problém. No a uvnitř je také malinké zrcátko.

Stín jsem si vybrala v univerzální bílé barvě s názvem "All white", protože se mi z daného výběru (který nebyl příliš velký) líbil nejvíc. Odstín je poměrně dost třpytivý, a tak je pro mě ideální spíš na nějaké ty večerní kouřovky. Každopádně pokud s ním budete zacházet opatrně, dá se použít i jako velmi jemný rozjasňovač. Je tedy poměrně multifunkční. :))

I když je stín zapečený, je velmi dobře pigmentovaný a hezky sytou barvu naberete již po prvním tahu štětcem. Plus dávám také tomu, že vůbec nepráší a krásně drží na svém místě. No a jak už tomu u zapečených produktů bývá, tak i tento stín se zdá naprosto bezedným, vůbec neubývá a myslím, že ho budu mít ještě hooodně dlouho. :)




Pokud na něj tedy někde narazíte, jděte do něj! Je opravdu fajn :)

Cena: V Itálii to bylo asi 3eura.

Hodnocení: 9/10

Jak se Vám líbí? :)






9 komentářů:

  1. Hezká barva. Vůbec jsem nevěděla, že má W7 v nabídce i zapečené stíny. Vypadají fakt dobře :)

    Radu UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  2. Vypadá moc pěkně, využila bych ho také na rozjasnění, koutku a tak..

    OdpovědětVymazat
  3. Od w7 mam "naked 2" paletku a som velmi spokojna. Dostupne tiene v dobrej kvalite pre niekoho, kto nepotrebuje mat high end ..a ja teda fakt nepotrebujem :)
    Peacock & Pineapples

    OdpovědětVymazat
  4. Ten vypadá moc hezky! přesně takový bych potřebovala. www.beautypusinka.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  5. vypadá skvěle, hlavně mě zaujala ta pigmentace :))

    OdpovědětVymazat
  6. tiež mi neskutočne pripomína Bourjois, ale inak je krásny:)

    OdpovědětVymazat
  7. tak takýto tieň som naposledy videla v Pupe a to tiež asi za 8 eur, čo mi bolo ľúto vyhodiť za pár gramov, ale tento by som si kúpila ihneď:)

    dawnielicious.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  8. Krásná pigmentace, jsou opravdu hodně povedené :) díky za tip

    OdpovědětVymazat
  9. Vypadá úžasně, super pigmentace:)

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý komentář. Mám z nich radost ♥