KOUZLO MARILYN MONROE

Věděli jste, že to byl právě Max Factor Jr., tedy syn zakladatele značky, kdo pomohl vytvořit ikonický vzhled Marilyn Monroe?  Ve svém salónu ji proměnil v platinovou blondýnku s výrazně protaženými linkami a rudými rty. A právě nejoblíbenější rtěnkou Marilyn "Ruby Red Lipstick" se inspirovala značka Max Factor, která podle ní vytvořila odstín "Ruby Tuesday" rtěnky Colour Elixir Lipstick. Jedná se o krémovou, hydratační rtěnku s obsahem bambuckého másla, avokádového másla, aloe vera a bílého čaje. Zní to slibně, co říkáte? :) 




Krásný odstín jasně, zářivě červené, který by neměl chybět u žádné ženy.
Výborná hydratace, vůbec nevysušuje.
Příjemná krémová textura.
Výborná pigmentace už jedním tahem.
Krásný obal z matného kovu.

Menší výdrž.
Po pár hodinách se mírně rozpíjí.
Nanesení vyžaduje jistou zručnost, protože každá chybička vynikne.

Cena se pohybuje kolem 269Kč a v nabídce je úžasných 18 odstínů. Já se určitě mrknu ještě po nějaké nude variantě. Co vy? :)




Máte s rtěnkou Colour Elixir zkušenosti? Zaujala Vás?

Mějte se krásně!


5 komentářů:

  1. Stále hľadám tú správnu červenú pre mňa, tak uvidím, možno sa po tejto pozriem :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Já miluju červené rtěnky, obzvlášť ty rudé, vyloženě rudé, které se mohou zdát i černé, ale nepohrdnu ani těmi zářivými červenými rtěnkami. Dříve jsem si říkala, jak mi nesluší červená, ale je to podle mě pouze o zvyku, protože ted už si se světlýma rtěnkama nepřipadám jako "já".. :D :) To že u rudých rtěnek je vidět každá nedokonalost je největší minus, proto už nedám dopustit na konturky - pokud bys k téhle rtěnce našla konturku, zabránila bys nejen rozpití ale i výdrži :)

    Nikola Mills

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Konturku k ní používám a rozpíjí se mi i přesto... :-)

      Vymazat
  3. Odstín je to na rtech naprosto nádherný teda. Já rudou nemusím a nenosím, ale na fotkách se mi moc líbí a na ostatních...

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý komentář. Mám z nich radost ♥